Täysi tiu ratkaisuja

Täysi tiu Työvoimahautomoiden ratkaisuja

Maaliskuussa 2017 Hanna ja Ilona ottivat intoa puhkuen kipparoitavakseen Turun seudun työvoimahautomot -hankkeen, ja Työvoimahautomoiden kokoaminen alkoi.

Kävimme porukalla läpi tavoitteet ja täsmensimme askelmerkit; sen, miten yhdessä parantaisimme työn ja tekijöiden mätsäämistä tarjoamalla väyliä kohtaamisille ja kouluttautumiselle. Toiminnan keskiön muodostaisi verkkoalusta, jonka ympärille erilaista toimintaa voisi rakentaa.

Vaan mitenkäs kävi – mitä reilussa kahdessa vuodessa saatiin aikaan ja mitä on kasassa nyt, kun hankeaika elokuussa 2019 päättyy?

Olemme koostaneet Työvoimahautomoiden kokeiluista ja kokemuksista tiiviin lukupaketin ”Täysi tiu. Työvoimahautomoiden 20 ratkaisua kohtaanto-ongelmaan”, johon sinunkin kannattaa käydä tutustumassa.

Tiusta löytyy monipuolinen kokoelma Työvoimahautomoiden ratkaisuja yritysten osaamistarpeiden kartoituksesta koulutusratkaisuihin, työn mätsäyksen verkkopalveluista tsemppaaviin lounastapahtumiin. Ajattelimme yksinkertaisesti, että kohtaanto paranee kohtaamalla, ja sen varaan toimintamme rakensimme.

Monenlaisten kokeilujen pohjalta viestimme muille saman aihepiirin parissa työtä tekeville on: verkostoidu ja tee yhteistyötä, jalkaudu, kohtaa ja kokeile. Yhdessä tehden löytyvät parhaat ideat ja toimivimmat kokonaisuudet!

 

Jätä kommentti