Kiitos ja kumarrus

Turun seudun työvoimahautomot -hankkeen toiminta päättyy elokuun loppuun 2019.

Kiitos kaikille asiakkaille ja yhteistyökumppaneille – kanssanne oli hienoa taivaltaa!

Matkan varrella on ollut monenlaisia haasteita, mutta myös onnistumisen kokemuksia. Erityisen lämmöllä muistelemme heti hankkeen aluksi toteuttamaamme ”Uraunelmien kohtaamispaikka” -työpajaa, jonka luonnostelemasta visiosta lähdimme kohti Työvoimahautomoiden rekrytointisivuston toteutusta.

Työvoimahautomot rakensi yhteistyötä työllistymistä ja osaamisen kehittämistä edistävien tahojen välille. Järjestimme paljon erilaisia tapahtumia laajan yhteistyökumppanien verkoston kanssa. Palautteet sekä tapahtumista että yhteistyökumppaneilta ovat olleet hyviä. Yhteinen tekeminen on ollut kivaa!

Viimeisessä ohjausryhmäkokouksessa Työvoimahautomot sai sekä rahoittajalta että kumppaneiltaan loistavat palautteet, mikä kruunasi matkamme Työvoimahautomoiden parissa.  Verkostoitumisen ja hyvän näkyvyyden lisäksi saimme kiitosta myös mm. ennakkoluulottomuudesta uuden kokeilemisessa ja ammattitaitoisesta asioihin paneutumisesta. Hyvien tulosten äärellä on helppo todeta, että vaikka Työvoimahautomoiden oma toiminta päättyy, kantaa yhteistyö hedelmää myös jatkossa mm. syntyneiden toimintatapojen ja tapahtumien muodossa.

Muistakaa myös, että Tiituksen rekrytointijärjestelmä on sekä työnhakijoiden että työnantajien käytettävissä edelleen samoilla tunnuksilla kuin Työvoimahautomoiden asiakkaana. Rekrytointijärjestelmä löytyy netistä osoitteesta: tiitus.fi. Työnhakijana voit hyödyntää edelleen myös Tiitus-mobiilisovellusta, Tiituksen yleisellä toimialueella.

Turun kaupungin asukkaille ja Turussa sijaitsevien oppilaitosten opiskelijoille on tarjolla myös Foreammatti oman osaamisen kartoittamiseen. Lue lisää täältä:
https://www.turku.fi/tyopiste/tyonhakijalle/foreammatti-auttaa-tyonhaussa

Työvoimahautomoiden tuloksiin voi tutustua täällä.

Kiitos ja kumarrus – Ilona ja Hanna kiittävät ja jatkavat kohti uusia haasteita.

Jätä kommentti