Mobiilityönhaku nyt käytettävissä!

Työnhakijana voit nyt käyttää Turun seudun työvoimahautomoiden rekrytointipalvelua myös kännykällä – lataa vain sovelluskaupasta Tiitus-mobiilisovellus ja testaa, millaista on mobiili työnhaku! Sovellus toimii Android- ja iOS-laitteilla. Ainakaan toistaiseksi työnantajat eivät valitettavasti voi vielä mobiilisovellusta hyödyntää.

Jos olet tehnyt Työvoimahautomoihin työnhakijaprofiilin tietokoneella, voit kirjautua sovellukseen samoilla tunnuksilla. Kirjauduttuasi valitse vain toimialueeksi Työvoimahautomot ja voit jatkaa siitä, mihin tietokoneella jäit.

Jos olet käyttänyt Tiitus-mobiilisovellusta jo aiemmin, voit siirtyä käyttämään Työvoimahautomoita toimialuetta vaihtamalla. Uuden päivityksen myötä Tiitus-sovelluksesta löytyy aina valikosta valittavaksi useampia toimialueita. Valitse listalta Työvoimahautomot, ja siirryt Työvoimahautomoiden käyttöympäristöön!

 

Myös uuden profiilin luominen onnistuu Tiituksessa helposti. Voit kirjata oman osaamisesi ja kokemuksesi yhtä helposti kuin tietokoneellakin. Joissain kohden toiminnallisuudet ovat mobiilissa jopa paremmat. Kännykällä pystyt esimerkiksi lisäämään profiiliisi kuvia ja videoita ja tekemään näin profiilistasi entistä persoonallisemman! Tarpeen mukaan voit vaihdella käyttöä tietokoneen ja kännykän välillä, profiili päivittyy automaattisesti molempiin.

IMG_20180413_085414

Profiilin luomisen jälkeen näet palvelussa auki olevat paikat ja TE-palveluista tuotavat paikat siinä järjestyksessä, miten tekoäly arvioi sinun mätsäävän työpaikkaan. Mätsiin vaikuttavat mm. valitut taidot ja avainsanat sekä sijainti. Voit selata paikkoja helposti pyyhkäisemällä, merkata suosikkisi tai piilottaa turhat työpaikat näkyvistä. Halutessasi voit ottaa tekoälyn myös pois päältä ja suodattaa näytettävät työpaikat esimerkiksi toimialan mukaan. Työvoimahautomoiden järjestelmään luotuja paikkoja voit hakea profiilillasi kännykällä klikkaamalla näytön alalaidasta ”hae työpaikkaa”. Mikäli työnantaja haluaa olla sinuun yhteydessä, sekin onnistuu sovelluksessa näppärästi chatilla.

Tervetuloa työnhaun uuteen aikaan!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s